MICHAL PAVLÍČEK A TRIO

MICHAL PAVLÍČEK A TRIO

Pozývame vás na koncert Michala Pavlíčka, českého gitarového virtuóza a skladateľa.

Desiatky rokov poznajú prívrženci najkvalitnejšej českej rockovej hudby Michala Pavlíčka ako vrcholného gitarového virtuóza, člena slávneho Pražského výberu, či ako skladateľa a držiteľa zlatých, platinových albumov, ale aj ceny Anděl. Rovnocennou zložkou jeho hudobnej osobnosti je tiež jeho autorský potenciál a fakt, že sa od skladania rockových skladieb postupne dostal až k práci s veľkými zbormi a symfonickými orchestrami. Vrcholná a originálna Pavlíčková podvojnosť je unikátom nielen v domácej tvorbe, ale aj na medzinárodnej úrovni.

Michal Pavlíček stojí v čele formácie, ktorá sa nazýva Čombeband. Bubeníkom je ultra-technik Miloš Meier, basgitarista elastický Martin Ivan a trojicu hudobníkov dotvára hrajúci na klávesoch Michal Nejtek, absolvent kompozície na hudobnej akadémií.

Melódie tohto gitarového virtuóza zaznejú v Ružomberku vôbec po prvý krát a to konkrétne v Kine Kutúra v utorok 28.02.2017 o 19:30. Všetkým rockovým fajnšmekrom neostáva nič iné, ako sa na tento jedinečný zážitok tešiť.

Dĺžka podujatia: 120 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Gitara

  • Michal Pavlíček

Bicie

  • Miloš Meier

Basgitara

  • Martin Ivan

Klavír

  • Michal Nejtek, Česká republika