WAKING VISION DAN BRANTIGAN QUARTET UNIVERSAL CURE

WAKING VISION DAN BRANTIGAN QUARTET UNIVERSAL CURE

Dlho očakávaný a žiadaný comeback zostavy hudobníkov a spolužiakov z Berklee College of Music v Bostone - Johna Shannona, Dana Brantigana, Oskara Rózsu a Martina Valihoru.

!POZOR. REZERVÁCIU POTREBNÉ UHRADIŤ DO 7 DNÍ OD ZAREZERVOVANIA!

Unikátna medzinárodná zostava odohrá hudbu z projektov Waking Vision, Dan Brantigan Quartet a Universal Cure, ktoré zanechali v slovenskom publiku silnú stopu počas ich pôsobenia v rokoch 2001-2009, kedy si u nás získali veľa fanúšikov a svojou tvorbou ovplyvnili celú generáciu hudobníkov. Koncert tejto zostavy bude splneným snom veľkej komunity fanúšikov. Renesancia projektu je realizovaná priamo na podnet fanúšikov vďaka ktorému sa hudobníci stretnú na pódiu po viac ako siedmich rokoch.

Zoskupenie Waking Vision je partia muzikantov, ktorí sa stretli ešte počas štúdií na Berklee College of Music v Bostone.

John Shannon, ktorý už počas štúdia na Berklee okrem Waking Vision založil aj kapelu Passenger and Messenger, ponúka svoju víziu zmysluplnosti hudby a tvrdí, že jediná pravdivá hudba je tá, ktorá v sebe obsahuje "liečivý zámer". Tvrdí, že hudbu vníma a učí sa prostredníctvom pocitov z prírody. Nádherne to vyjadruje vo voľných veršoch :" ako to vidím/ to, čo robím, je putovanie piesňou/ púšťam sa do vnútorného zážitku s hudbou ako sprievodcom/ je to cesta, ktorú môže zdieľať poslucháč/... je veľa scenérií okolo nás/ a na ceste veľa tajomstiev."

Dĺžka podujatia: 120 minút
Rok výroby: 2017

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Gitara

  • John Shannon, USA

Interpret

  • Dan Brantigan, USA

Basgitara

  • Oskar Rózsa, Slovensko

Bicie

  • Martin Valihora, Slovensko