JOZEF HOLLY TOUR 2020

JOZEF HOLLY TOUR 2020

Galéria

KONCERT SA USKUTOČNÍ V NOVOM TERMÍNE: 29.09.2020 o 19:00 hod. ZAKÚPENÉ VSTUPENKY ZOSTÁVAJÚ V PLATNOSTI.

Pozývame vás na Piano show Jozefa Hollého.

Jozef Holly je slovenský klavírny virtuóz, skladateľ, inštrumentalista, ale aj skvelý spevák.

Slovenský klavírny virtuóz Jozef Hollý, ktorý je doma v každom hudobnom štýle od klasiky cez filmovú hudbu, jazz až po rock a pop, vyráža znova medzi svojich fanúšikov.

Po minuloročnej úspešnej koncertnej šnúre si pre Vás pripravil opäť strhujúcou energiou a emóciami nabitú Piano Show. Zaznejú známe skladby z dávnejšej umelcovej tvorby, ale aj doposiaľ nehrané novinky.

Jeho Piano Show charakterizujú 3V - Virtuozita, Vášen a Výnimočný hlas. Tento nadaný multižánrový umelec prináša divákom niečo omnoho viac ako len koncert. Omnoho viac ako v dokonalej harmónii naaranžované klasické diela s jazzovými prvkami alebo kvalitným popom. Omnoho viac emóciami, či strhujúcou energiou nabité filmové melódie. Jozef Holly necháva na vystúpeniach svojmu publiku kus seba a kus svojej duše. Presne tak ako diváci na koncertoch nechávajú časť svojho srdca. Preto koncert nie je len o spájaní žánrov v jedinečnom prevedení. Je o spájaní malých svetov každého z nás do fantazívneho vesmíru, ktorého súčasťou už navždy zostanete.

Nenechajte si ujsť tento jedinečný a hlavne nezabudnuteľný zážitok.

Účinkujú: Jozef Hollý (klavír a spev), Peter Szabo (basgitara), Palo Balo (bicie), Matej Šajgalík (klávesy), Ján Kopčák (saxofón), Michal Cálik (trúbka), Vladimir Trofimovič (trombón), Sláčikové kvarteto pod vedením Petra Frkala (violončelo)

Klavírne vystúpenie v podaní Jozefa Hollého, to nie je len hudba a klavír, ako by sa mohlo zdať na prvý pohľad. Je to súhra talentu, dlhoročného zdokonaľovania sa v hre na klavíri a hlavne prirodzeného šarmu, ktorý si vás ľahko podmaní už po vypočutí prvých taktov skladby.

Jozef Hollý sa narodil 18. augusta 1977 v Ružomberku. Jeho otec, všestranný hudobník a spevák, už čoskoro objavuje talent svojho syna a tak sa Jozef začína v 7 rokoch, učiť hrať na klavíri. Už po niekoľkých rokoch vyhráva prvé súťaže.

Neskôr zdokonaľuje svoju klavírnu hru na Žilinskom Konzervatóriu, kde sa popri klasickej hudbe venuje aj jazzu a navštevuje Bigband.

Ďalej vedú jeho kroky do zahraničia. Jozef hrá niekoľko rokov v Nemecku, kde účinkuje v kúpeľnom orchestri, hosťuje na výletných lodiach a nakoniec odchádza ako sólista do Švajčiarska. Zamestnávajú ho tie najznámejšie hotely ako Grand Hotel National - Luzern, Grand Hotel Quellenhof - Bad Ragaz a Panorama Resort Feusisberg vysoko nad Zürichom. Medzičasom sa Jozef zdokonaľuje aj v speve, čo vynikajúco vplýva na publikum.

V roku 2004 ho zastihuje povesť vynikajúcej nemeckej spoločnosti Reederei Deilmann, kde nadchýňa hostí na známej lodi MS Berlin, a tak netrvá dlho, kým začína účinkovať na slávnej „Lodi Snov" MS Deutschland, ktorá je známa z nemeckého seriálu (Das Traumschiff), vysielaného aj v Slovenskej televízii.

Tam ho počuje Rolf Arland, skladateľ najznámejších hitov speváka Roya Blacka. Je fascinovaný a odporúča Jozefa ďalej. Textár a producent Wolfgang Hofer mu ponúka, aby aranžoval a nahral známu skladbu Udo Jürgensa „Frauen". Výsledok tejto nahrávky Hofera nadchýňa a predkladá ju spoločnosti „Sony BMG", ktorá prejavila o Jozefa záujem...

Lístky si môžete v predpredaji zakúpiť v Informačnom centre Ružomberok.

Dĺžka podujatia: 120 minút
Rok výroby: 2020

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.