SLOBODNÁ EURÓPA & PARA SPOLU TOUR 2017

SLOBODNÁ EURÓPA & PARA SPOLU TOUR 2017

Galéria

Pozývame vás na koncert skupín Slobodná Európa a Para.

Navzájom sa rešpektujú, svojou hudbou pravidelne glosujú spoločenské dianie a spája ich mimoriadne lojálna základňa fanúšikov po celom Slovensku. Kapely Slobodná Európa a Para teraz navyše prepojí aj prvé spoločné turné v piatich slovenských a dvoch českých mestách. O support sa striedavo postarajú Lord Alex.

Slobodná Európa je slovenská punk rocková skupina založená koncom roku 1989. Skupinu založili traja bývalí členovia Zóny A, Braňo Alex (basová gitara), Peter „Ozi" Hurtig (bicie) a Sveťo Korbel (gitara, zo Zóny odišiel o niečo skôr) a spevák Miloslav „Whisky" Láber. Svoj debutový album Pakáreň vydali v roku 1991 vo vydavateľstve Opus. Druhý album Unavení a zničení vyšiel v roku 1994. V roku 2003 skupina vydala album Trojka a v roku 2014 album Štvorka.

Para je poprocková hudobná skupina pôvodom z Bratislavy. Na hudobnej scéne pôsobí už takmer 20 rokov a svojom konte má 6 albumov. Kapela patrí k najlepším koncertným kapelám na Slovensku. Pravidelne koncertujú a zúčastňujú sa na letných festivaloch ako Pohoda, Grape, Žákovic Open... Prvý album s názvom Veci začnú fungovať vydali v roku 2000.

Vstupné: 11,00€ (ZŤP 3,00€)

Vstupenky v predaji na stránke:

WWW.PREDPREDAJ.ZOZNAM.SK

Dĺžka podujatia: 110 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.