ŠTEFAN ŠTEC S FAJTOU

ŠTEFAN ŠTEC S FAJTOU

Galéria

Štefan Štec je charizmatický spevák rusínskych ľudových piesní, ktorý dokáže svojím prejavom strhnúť davy.

Štefan Štec je charizmatický spevák rusínskych ľudových piesní, ktorý dokáže svojím prejavom strhnúť davy. Presvedčiť sa o tom môžete už 15.mája v KDAH v Ružomberku, kde sa predstaví so svojou jedinečnou kapelou FAJTA. Štefan Štec do Ružomberka prinesie svoje najväčšie hity, ale predstaví aj hudobné novinky posledných mesiacov. Príďte sa dobre naladiť a užiť si májový večer v spoločnosti skvelej hudby a nezameniteľného Štefanovho hlasu. Koncert sa začína o 19:00.

V roku 2018 vydal svoj debutový album s názvom “Poleťiv by’m na kraj svita”. Štefan na albume predstavil unikátne a starodávne piesne zo slovensko-poľsko-ukrajinského pohraničia nielen vo svojej tradičnej forme, ale aj v štýle world music.  Štefan Štec si za svoj debut v novembri 2019 prevzal dvojnásobnú platinovú platňu. Ako hovorí, svojou tvorbou by rád zbúral hranice medzi štátmi, ale aj medzi ľuďmi.

Toto podujatie je súčasťou jedinečnej abonentnej sezóny 2023/2024. Predpredaj abonentnej sezóny ukončený. Všetky informácie nájdete na tomto webe

Dĺžka podujatia: 120 minút
Rok výroby: 2024

Kliknutím na dátum alebo čas zobrazíte podrobnosti predstavenia
Streda, 15. 5. o 19:00 Kúpiť
Veľká dvorana
Názov: ŠTEFAN ŠTEC S FAJTOU
Cena: od 25,00 €
Miesto: Veľká dvorana
A. Bernoláka 1
034 01 Ružomberok
Zobraziť na mape